tirsdag 6. november 2007

uhu uhu

Carmen har virkelig sprudlet de siste ukene. Merker at hun ikke har vondt lenger og er klar for morro. På lørdag gikk vi uoffesiell konkurranse med Stovner i C-brukslydighet. Det var gøy :) Carmen hadde ikke ro i rompa og begynte og rulle seg på fellesdekken - hehe - får vel ta litt tak i fellesdekken igjen. Vi kom oss sånn passe igjennom programmet, vi sto over kryp for her har vi fortsatt mye å jobbe med. Carmen gikk til og med foran i line - det har vi ikke trent på på flere år :)
Etterpå var det gøy felt konkurranse: om å gjøre å finne flest gjenstander på 5 minutter. Carmen var helt sikker på at enderlig skulle hun får rundere og dro avgårde - i en annen rettning enn jeg ville at hun skulle. Så vi tapte litt tid. Hun fant etterhvert ut hvor ferten var og da plukket hun rask 6 gjennstander. Tror vinneren fikk en mer - så vi var fornøyde:)

På søndag bar det ut i skogen igjen. En heltent Carmen fikk enderlig prøvd seg i runderingsløypa. Det gikk unna og hun holdt overraskende lenge i forhold til hvor lite vi har trent i sommer. 400 meter gikk raskt unna og hun var stor fornøyd. Jeg tenkte at ja - nå er det bare og kjøre på med trening. Den tanket varte helt frem til bilen. Carmen hoppet inn og drakk fornøyd av vannet sitt da jeg oppdaget en blodflekk. Carmen ut av bilen igjen og poter ble undersøk. Dette så ikke bra ut et stor sår på denne poten og et kutt i den andre. Stakkars liten - Nå er det på med potesokker og ned med aktivitetsnivå igjen!! Det var ikke det vi to hadde planlagt.... I morgen skal jeg i hvert fall ta henne med så hun får gå litt spor på gress også krysser vi fingerne for at dette gror fort!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei Margrethe og Carmen. Er stadig innom bloggen deres for å lese hvordan det går med dere. Stakkars hund, det er visst ikke meningen hun skal få løpe og ha det gøy..! Ta godt vare på hverandre. Hadde vært gøy å treffes igjen;)
Hilsen Tonje og Chanko

Kennel Brukshoffet sa...

Hallo!
Det er ikke umulig at jeg kommer å trener med dere i vinter. Vi har leid oss hytte på åremål i Hemsedal og det blir helt sikker mange helger der i vinter. :)
Hilsen Margrethe og Carmen