torsdag 3. mai 2007

6 uker i dag

Tiden flyr og tenkt at valpene allerede er 6 uker. De skal bare bo hos oss i to uker til. Det blir rart og stille. Foreløpig er Agnar fortsatt ikke solgt så den kan jo hende at han blir her en stund. Det er jeg ikke lei meg for ;) I morgen kommer det besøk fra valpekjøper fra Tromsø. Det blir spennende og jeg håper jo at hun blir fornøyd med det som venter her. Pappa Basko kommer på besøk på lørdag og det blir koselig å se han sammen med valpene sine.

I dag har jeg bestilt time hos vetrinæren for vaksinasjon, ID-merking og attest. Dit skal vi den 16 mai, dagen før de blir 8 uker, som er på selveste 17. mai.

I kveld lekte Carmen, Morten og jeg med to og to utenfor valpegården. Så vidt jeg kan se har alle gjenstandsinterresse, jaktlyst og sier ikke nei takk til drakamp med fille. Det er jo helt strålende!

Når jeg tok de inn i kveld lagde de et voldsomt leven i valpekasse... heldigvis var Jordi her i går og hadde med seg tørket vom. Tusen takk! Selvom det egentlig var gave til Carmen fikk valpene en liten bit hver som gjorde susen - det ble helt stille. Det eneste er at det lukter sikkerlig fjøs, men det er tross alt bedre enn seks valper som bråker så hele Årvoll hører dem.

margrethe