mandag 18. juni 2007

Nina og Mitchelle vant klasse 1 i lydighets-VM for Hovawart

En kjempestor gratulasjon til Nina Hesselberg-Wang og Elixiers Zirka som vant helt overlegent klasse 1 (mellomting mellom vår klasse 1 og 2) i Wiehl i Tyskland i går. Det var en fryd for øyet å se på dem. Det var Valerie Drouet fra Frankrike som vant eliteklasse og ble verdensmester. Ingen fra Norge stilte i den klasse.


Vinner klasse 1


Det norske laget
Mitchelle hopper hinder

Mitchelle apporterer


Hanne Grotheim med Avrafastes Cuba og jeg med Carmen deltok i klasse 2 (tilsvarende vår klasse 3). Desverre var vi begge litt uheldige og det ble en del 0-er ;) Det var utrolig morsomt å delta alikevel og jeg var mest fornøyd med at også denne gangen satt alle tre apporteringsøvelsene. Mine karaktere ble 10 - på apport over hinder, 10 på neseprøve og 9 på metallapporten. Ellers fikk vi 7 på sitt og dekk under marsj (dobbelt kommando på sitt), 7,5 på fri ved fot (dobbeltkommando), 10 på fellesdekk. På fellessitt reiste Carmen seg: 0, Ruta ville hun ikke gå til etter at jeg ble sint for at innkalling med stå gikk i dass igjen: 0, Innkalling med stå: 0 (det fungere så bra på trening så her må jeg finne på noe lurt), avstand sliter vi også med... og fikk 0. Her tror jeg det er mengde trening som skal til.


Carmen og jeg - fri ved fot
Carmen apporterer over hinder

Hele turen til Tyskland var kjempe gøy! Mye latter, bra diskusjoner og flotte hunder. Tusen takk for super hyggelig selskap, Therese! Du er det perfekte reisefølge.

Ikke umulig at vi fant drømmemannen til Aysy heller;) Nå skal vi sette i gang prosessen og forhåpentligvis kommer det et kull med tysk/tjekkiske-valper hjemme hos oss til neste vår.