tirsdag 2. oktober 2007

Samling NRH

I helgen var Lynn Therese, Kajakk (Brukshoffets Alexander den Store, Carmen og jeg på NRH samling i distrikt Vestfold. Det var Lynn Theres og Kajakk sin debut i NRH sammenheng og hun sier at det har gitt mer smak. Vi hadde en super helg med et meget hyggelig lag og flink instruktør. Kajakk fikk vist at spor er noe han kan gå. Jeg får grøssninger når jeg tenkter på hvor flott ekvipasje han og Lynn Therese allerede har blitt. Hun er flink med sporlina og jeg er overbevist om de to kommer til å komme langt. Kajakk fikk også et frisøk hvor han slo flott på sporet og fulgt det helt frem til figuranten. Leken hans så vi også litt på og det var veldig hyggelig å høre at de andre på laget syntes at han var en meget bra hund. Stolt oppdretter kan du si :)

Carmen er fortsatt litt halt og med henne jobbet jeg med grusspor. Hun fikk en 4-5 spor i løpet av lørdagen og søndagen. Vi så en klar forbedring fra første til siste sporet.

At det regnet hele helgen var jo litt slitsomt, men det la ikke demper på en flott samling arrangert av Norske Redningshunder, distrik Vestfold.

Bilder av Carmen og Kajakk kommer. De er forresten utrolig like mor og sønn :)