fredag 28. desember 2007

Glederlig jul!

Vi har vært mye på farten de siste uken og enderlig har vi noen rolige dager hjemme.
Først var vi på Hund 2007 i Stockholm. Det var en artig helg. Vi bodde hos Therese (Kennel Animando) og det var hyggelig med masse hoffe prat. Det var 55 hovawarter påmeldt. Carmen ble 3. best i champion klasse og det var jeg fornøyd med. Hun var like ved å bli plassert i beste tispe klasse også. Det var 6 stykker igjen i ringen da hun måtte ut. Aysy fikk 2. premie med en flott kritikk, men dommeren syntes henne kors er for mye fallende og da hjelper det ikke å ha en perfekt frampart.

Etter noen dager hjemme på jobb pakket vi bilen og dro til fjells. Hundene har fått lekt i snøen og vi har fått noen timer i skibakken. Herlig med noen stiller dager fri før jula begynte.
Bilder kommer snart :)

Jula har jeg tilbrakt i Moss. Det har blitt alt for mye mat og drikk. Så i dag har vi vært på lang tur og mer trim skal det bli de neste dagen.

Agnar har vært hos oss i tre uker nå. Han er en utrolig god gutt. Han er ekstremt nysgjerrig og nesa hans er på leting stort sett hele tiden. For å være bare 9 månder har han allerede lært mye. Det er klart at vi har våre uenigheter innimellom, men han lar seg korrigere på en fin måte og lærer nytt fra dag til dag. Han har absolutt potensialtet for å bli en bra brukshund. Jeg håper at jeg finner et nytt hjem til han snart.

I morgen skal jeg på utstilling med Agnar. Han er den første i kullet som stilles ut på voksen utstilling. Det blir spennende!