mandag 4. februar 2008

Dronning Astrid har fått HP - gratulerer!

Trude var på utstilling i helgen med Aya (Dronning Astrid) og Dixie (sin andre hoffe fra Avrafaste som er 4 år). Det gikk kjempe bra :) Aya fikk 1 JK og HP, mens Dixie fikk CK. Gratulerer!

Vi har vært på hytta igjen i helgen :) Helt herlig masse snø og flott føre. Agnar fikk prøve seg som trekkhund igjen og han tar oppgaven alvorlig. Utrolig kult å gå på ski med han. Ikke som sin mor som i nedover bakkene er mest konsentret på å bjeffe på meg og i oppoverbakkene går hun i et fint tempo med slakk line...
Jeg har tenkt mer enn en gang de siste ukene at Agnar bare må bli hos oss. Siden han nå har funnet seg så godt til rette og fungere så bra på ski. På en annen side så fortjener han å komme til noen som har litt mer tid enn meg til å trene han. Nå priorieter jeg Carmen for vi skal regodkjenne i NRH - helst før neste løpetid. Samtidig som jeg øsnker meg opprykk til B i spor og rundering.

I dag skal jeg på kurs med Carmen. Vi holder på å trene inn fremmadsending til bruks konkurranser. Vi har kommet ganske langt. Nå er hun nesten hjernevasket på at hun skal raskt ut til gruppen - også har vi begynt så smått med at hun skal gå i trav videre fra gruppen. Instruktøren er kjempe fornøyd med fremdriften :) I dag har jeg også bestemt meg for at vi skal jobbe litt med kryp også.

I morgen er det hoffetrening på p-huset på Domus atletica kl 1830. Alle hoffevenner er velkommen!