tirsdag 29. januar 2008

Gøy på ski!

Her går livet sin gang. Jobbe og 2 hunder tar mye tid, men en tur på fjellet har vi fått til og i morgen drar jeg opp igjen.
Jeg og Carmen jobber med lydighetsøvelsen til bruks og det går bra. Krypen har blitt bra og fremmadsendingen begynner å ta form. Agnar leker jeg og trener kontakt med for det meste. Nå bryr han seg ikke om andre hunder i halen når vi to trener :)

I helgen var vi en tur på hytta på Lykkja. Der var det masse snø! Carmen og Agnar storkoste seg :) Agnar fikk prøve seg som trekkhund og det taklet han meget bra. Vi fikk god fart og han syntes tydeligvis at det var stor stas og få løpe så fort han ville med meg på slep.

Vi måtte måke snø i fra taket for det nærmer seg en og en halv meter. Det var en fin jobb i solen :)

Tilbake hjemme igjen - Mor og sønn i dragkampPå tirsdag i forrige uke var jeg innom Lynn-Therese og besøkte henne og Kajakk. Tusen takk for hyggelig prat, god mat og flott tur. Mammaen til Lynn-Therese kom med sin Berner "Shelly" også, så det ble fire hunder på tur. Det var gøy å se så forskjellig Agnar og Kajakk har blitt. Kajakk meget lik Carmen og Agnar veldig lik pappa "Basko".

Nå ar jeg fått godkjenning på den tyske hannen som jeg ville parre Carmen med :) Carmen løper mest sannsynlig i mai en gang og da blir det juli valper.