onsdag 4. juli 2007

Valpekurs

I går hadde vi andre kurs kveld med valpene. Jeg er imponert over hvor flinke de små har blitt allerede. Vi trener kontakt, følge etter fører, sitt og lek. De blir fort slitene ennå og korte økter er tingen.


Nala, Kajakk og Aya med førere
Aya trener kontakt
Nala trener kontakt og sitt

Kajakk

Skade i benet...

... Carmen har pådratt seg en skade i benet. Forrige lørdag kuttet hun seg stygt når vi var på tur i skogen. Mest sannsynlig på piggtråd som ligger igjen etter at de har fjernet et gjerde. Hun skulle tøffe seg for lille Aya og løp rundt som idiot. Etterpå ser jeg at hun halter og finner kutt skade på hasen. Når vi kommer hjem finner jeg kutt skade på andre hasen også. Vi dra til veterinæren for å sy. Nå har det gått ti dager og siden hun fortsatt halter dro jeg tilbake til veterinæren i dag. Tok bilder og ultra lyd og fant heldigvis ingen skader på senene. Det er en slimpose som har fått en skade og som det mest sannynlig har gått en betennelse i. Ordre fra veterinæren er 4 uker i bånd. Kun svømming for å trimme. Deretter forsiktig opptrening. Er det ikke bedre etter de ukene skal de vurdere videre behandling.

Det betyr at det ikke blir noe re-godkjenning av redningshund i år for Carmen og meg. Skal se an noen dager nå og mest sannsynlig kan vi trene litt spor. Spor på gress er liten belastning på bakbena så vi satser på at det går greit.