onsdag 4. juli 2007

Skade i benet...

... Carmen har pådratt seg en skade i benet. Forrige lørdag kuttet hun seg stygt når vi var på tur i skogen. Mest sannsynlig på piggtråd som ligger igjen etter at de har fjernet et gjerde. Hun skulle tøffe seg for lille Aya og løp rundt som idiot. Etterpå ser jeg at hun halter og finner kutt skade på hasen. Når vi kommer hjem finner jeg kutt skade på andre hasen også. Vi dra til veterinæren for å sy. Nå har det gått ti dager og siden hun fortsatt halter dro jeg tilbake til veterinæren i dag. Tok bilder og ultra lyd og fant heldigvis ingen skader på senene. Det er en slimpose som har fått en skade og som det mest sannynlig har gått en betennelse i. Ordre fra veterinæren er 4 uker i bånd. Kun svømming for å trimme. Deretter forsiktig opptrening. Er det ikke bedre etter de ukene skal de vurdere videre behandling.

Det betyr at det ikke blir noe re-godkjenning av redningshund i år for Carmen og meg. Skal se an noen dager nå og mest sannsynlig kan vi trene litt spor. Spor på gress er liten belastning på bakbena så vi satser på at det går greit.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Huff da, sånt er bestandig kjedelig! Dumt med regodkjenningen da, betyr det at dere ikke får stå på liste for søk også eller? Ser du har prøvd deg litt på RIK også, var det bra eller? Nå har du vel prøvd deg på det meste, artig å være allsidig! Vi hadde forresten en kjenning av deg på kurs i pinsen, Erik Gunnerud. Han skrøt fælt av Carmen, så hun er en veldig god representant for rasen! Håper skaden leges raskt og at det ikke blir noe mer "tull". Lykke til!

Kennel Brukshoffet sa...

Erik ja, han trener vi masse med. Kan takk han for at det gikk så bra når vi skulle godkjenne sist. Flink han :) Hyggelig at han skryter av Carmen. Han syntes også at valpene hennes var bra.
Vi var på Rik grunnkurs for litt siden og det var meget lærerik og det gav med smak. Håper jeg får sjansen til å prøve med Carmen om ikke så lenge. Nå trener vi bare spor på flat mark. Benet for fortsatt ikke bra, men hevelsen har begynt å gå ned og hun halter mye mindre. Gir henne glukosamin og MSM i tillegg til betennelsenedsettende medisinger.