søndag 8. juni 2008

Søksprøvene i boks

I går sto jeg tidlig opp og dro ut i Maridalen for å ta søksprøvene i NRH med Carmen. Det var meldt høy tempratur og lite vind. Jeg stoppet innom Akerselva og Carmen fikk et lite svømmertur før vi kjørte opp til oppmøte stedet.

To var allerede i gang med spor. Trine og jeg skulle starte med rundering og gå spor etterpå. Heldigvis var det i hvert fall litt vind og noen skyer på himmelen.
Trine og Kaia startet først og en fornøyd hundefører kom ut av løypa etter 30 minutter. De hadde klart det :) Så var det Carmen og min tur. En litt treg start, men heldigvis satt frøknen opp farten og slagene ble dypere. Hun gikk i jevnt og rolig tempo og dekket terrenget hun skulle. Noe kort på noen slag på vindsiden, men hun fant den første figuranten på et nydelig slag. Vi fortsatt oppover og da vi kom til andre figuranten trodde jeg fortsatt at det var noen hundre meter igjen. Det er rart hvor mye kortere løypa virker når konsentrasjonen er på topp og nervene absolutt til stedet. Jeg tenkte at Carmen skulle få litt pust i bakken og ga henne vann før vi fortsatt, men etter et slag ba dommerene meg stoppe. De skulle bare se at hun var klar til å fortsette også etter siste figuranten :) For vi var i mål! Vi hadde klart det. Jeg er så stolt av Carmen. Det har ikke blitt så mye kondisjonstrening i det siste, men hun gir seg ikke selvom det er varmt og hun er sliten. Flink jente!

Etterpå fikk Carmen slappe av og vi fikk i oss litt mat. Nervene var borte og jeg gledet med til å gå sporet. Det måtte jo ligge 3-4 timer og kl 1230 var vi i gang igjen. Oppsøket gikk supert. Carmen slo på sporet og vi var på vei. Carmen jobbet i et rolig tempo og det var bra i den varmen. 21 minutter senere fant vi slutten og jeg hadde alle fire gjenstandene i lommen :) Yes begge øvelsene i boks! Nå gleder vi oss til hovedkurs i uke 31.