mandag 23. april 2007

De vokser og vokser...

...og blir morsommere for hver dag som går. Etter en hektisk uke og helg er det enderlig litt tid til å sette seg ned å se på bilder og skrive litt i bloggen.
Forrige uke var jeg en liten tur i Tyskland og valpene ble passet på av samboer Morten og venninne Michelle. Tusen takk for hjelpen!
I helgen har det vært valpekjøper, venner og familie på besøk. Valpen tar i mot alle mer storm og når de blir slitene så tar de en blund før de er i gang igjen. Det var utrolig trist at det regnet i går. Når jeg slapp ut valpene i dag skal jeg si det var full fart. Tydelig at de setter pris på plassen og alt som skal undersøkes ute.
Ser på værmeldingen at det blir regn i morgen og på onsdag, men heldigvis dukker solen opp igjen på torsdag :)
I løpet av helgen rakk jeg også en runde med vask av alle valpene. Se bilde.
Ellers så har jeg kjøpe nye leker som de setter stor pris på. De får også gå litt rundt en og en og undersøke leiligheten.
Astrid og Adelheid har blitt mer livlig og Alexander er den som har vært roligst de siste dagene. Ellers så er de alle kjekke, kontaktsøkende og lekende.
Jeg tar mye bilder og desverre så klarer jeg ikke alltid å huske hvem som er hvem. De er så like at det er umulig å se hvis jeg ikke se halsbåndet eller huske spesielt det bildet.
1 kommentar:

Michelle sa...

Så fine bilder av gullebarna. Vi hadde det kjempefint som barnevakter. Selv om onklene var i bilen. ;) Man må jo bare elske de små. Klem fra "oldemor" og begge onklene. :)