mandag 12. mai 2008

Stille i heimen

Her hos oss er det stille i dag. Carmen er slapp etter løpetid og sover en del. Kanskje det er småttiser som vokser og tar krefter fra henne. ;) Agnar er på utlån i Trøndelag denne uken og går alt bra der så bli han Trønder.
Jeg sitter og jobber litt på fridagen min for neste uke skal jeg ha fri to dager. Vi skal lang helg til Italia. Det blir herlig :)

I morgen er det valpkurs på Stovner igjen. Gleder meg sikkerlig fordi vi skal ha en dag i skogen. Alle valpene på kurset kjempe bra og jeg er sikker på at vi skal få dem i gang på spor som en. Dette kurset har vært veldig positivt. Alle valpene som er med er trygge og flotte valper.

På torsdag var vi i Maridalen og trente en hel gjeng. Det er lenge siden jeg har sett Aysy gå spor og det har hun ikke glemt ;) Nala begynte på spor kurs for noen uker siden og har kommer flott i gang. Litt ukonsentert, men det skal nok bli bedre med litt mer erfaring. Carmen fikk hente to gjengstander i feltet når en annen hund ikke ville, men sporet gikk ikke så bra. Lenge siden vi har trent og med overvær fra en gjenstand to hun en sikkerlig snarvei... Det var morro og se at irskeulvhunder også kan gå spor. Agnar fikk også prøve seg i felt og det gikk kjempe bra :)

Ingen kommentarer: